پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد:

۵۴درصد نمونه ها در استان مثبت شد/‌بدترین شرایط از زمان شیوع کرونا

۵۴درصد نمونه ها در استان مثبت شد/‌بدترین شرایط از زمان شیوع کرونا

یاسوج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از مثبت شدن ۵۴ درصد نمونه های کرونا در استان خبر داد و گفت: عدم رعایت ۱۰۰ درصدی پروتکل ها باعث پر شدن بیمارستان ها و تلفات سنگین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدان پناه عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: امروز ۷۷۸ نمونه پی سی آر از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج دریافت شد که حدود ۵۴ درصد موارد مثبت بود.

وی با بیان اینکه بیشترین موارد مثبت pcr در شهرستان‌های بویراحمد، گچساران، چرام و دنا به ثبت رسید، تصریح کرد: همچنین از ۹۵۵ نمونه رپید تست انجام شده، ۱۵ درصد موارد مثبت و بیشترین آمار در شهرستان‌های بهمئی، کهگیلویه، گچساران و چرام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار جانباختگان کووید ۱۹ استان به ۴۷۸ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متأسفانه دو هم استانی بر اثر ابتلاء به کرونا ویروس جان خود را از دست دادند.

وی افزود: بدترین شرایط ملی و استانی کرونا از شروع این بیماری هستیم و اگر محدودیت‌ها و رعایت ۱۰۰ درصدی دستورالعمل‌های بهداشتی آغاز نشود، بزودی بیمارستانها از بیماران کرونایی پر می‌شوند و روزانه شاهد تلفات و پرپر شدن بیماران در راهروهای بیمارستانها خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: همه شهروندان در قبال اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی و موازین بهداشتی مسئول هستند و باید به اشخاصی که نسبت به این موارد بی‌توجه هستند تذکر و هشدار بدهند.

یزدان‌پناه افزود: هم اکنون ۳۶۸ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۷۸ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۱۷ بیمار در بخش‌های ویژه تحت درمان هستند.

وی همچنین بر حمایت خانواده‌ها از افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای تاکید کرد و گفت: باید این افراد کمتر در معرض عوامل خطرزا و ارتباط با سایرین قرار بگیرند.

یزدان پناه خواهان استفاده حداکثری از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، عدم حضور در هر تجمع و دورهمی، پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ و پرخطر، عدم مصرف غذا در رستوران‌ها و سایر مراکز اقامتی، عدم استفاده از وسایل نقلیه عمومی و عدم خروج از خانه بجز در موارد ضروری به مدت حداقل دو هفته شد تا بتوان از این خیز وحشتناک و مرگ آفرین عبور کرد.

کد خبر 5183003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha